Gratis verzending bij bestellingen vanaf €65,-

Biologische gembersap op de Bio Beurs in Zwolle!

logo bio beurs

Op woensdag 22 en donderdag 23 januari stond Go Now met een stand op de Bio Beurs. Dit is de grootste vakbeurs voor biologische landbouw van Nederland en vond plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Naast veel lezingen en workshops stonden er ook veel standjes met biologisch eten en drinken. Waaronder onze stand met de bekende gembersappen en kurkumasappen. Bezoekers konden aan de stand een gratis gembershot of kurkumashot proberen.

Wij hebben weer veel mensen gesproken die erg geïnteresseerd waren in onze biologische sappen. Door middel van deze beurs proberen wij nieuwe contacten te leggen met eigenaren van horecazaken en/of biologische natuurvoedingswinkels. Wij denken dat onze gembersap en kurkumasap uitstekend passen binnen het assortiment van dit soort restaurants/winkels.

Ben je als ondernemer geïnteresseerd in onze gembersap of kurkumasap? Neem dan contact met ons op via e-mail of kijk even op de business pagina!

Deel dit artikel

Meer artikelen

wortelsoep gember kurkuma
Recepten

Wortelsoep met gember en kurkuma

De dagen worden korter, het wordt wat kouder en Halloween staat voor de deur. Dat betekent tijd voor een heerlijke wintersoep met gezonde groente en verwarmende kruiden. Dit is een eenvoudig recept voor wortelsoep met gember en kurkuma.

Lees verder »
gemberthee
Recepten

Gemberthee maken

Begin iedere ochtend vól energie of kom even helemaal tot rust na een drukke werkdag. Met ons biologische gembersap maak je zelf snel en eenvoudig gemberthee.

Lees verder »

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen