Gratis verzending bij bestellingen vanaf €65,-

Gember Shot

gember shot

Naast onze pure gembersap hebben we ook deze Ready to Drink Gember Shot. Dit is een fruitige combinatie van gembersap (20%) en mandarijnensap (80%).

recept

Na het testen van allerlei verschillende combinaties kwamen we met deze verhouding op het perfect recept uit. Deze biologische gembershots zijn heerlijk om direct te drinken. Begin de dag vól energie met een verfrissende gember shot.

Ready to drink

Omdat het door ons voorgemixt is kun je dit kant-en-klaar drinken. De mandarijn-gembershot is verkrijgbaar in flessen van 200ml en 750ml. Uit een fles van 200ml haal je ca. 2-4 gembershots en uit een fles van 750ml zo’n 10-15.

gember shot

Deel dit artikel

Meer artikelen

wortelsoep gember kurkuma
Recepten

Wortelsoep met gember en kurkuma

De dagen worden korter, het wordt wat kouder en Halloween staat voor de deur. Dat betekent tijd voor een heerlijke wintersoep met gezonde groente en verwarmende kruiden. Dit is een eenvoudig recept voor wortelsoep met gember en kurkuma.

Lees verder »
gemberthee
Recepten

Gemberthee maken

Begin iedere ochtend vól energie of kom even helemaal tot rust na een drukke werkdag. Met ons biologische gembersap maak je zelf snel en eenvoudig gemberthee.

Lees verder »

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen