Gratis verzending bij bestellingen vanaf €65,-

Gembershotje van Go Now op de Internationaal Therapeut beurs

gembershotje op internationaal therapeut

In het weekend van 16 en 17 november stond Go Now met een stand op de Internationaal Therapeut beurs in de Expo in Houten. Op deze “Beurs voor totale gezondheid” is het gembershotje van Go Now natuurlijk niet weg te denken! Ook dit jaar konden bezoekers bij onze stand een gratis gembershotje en kurkumashotje proberen en ook direct onze gembersap of kurkumasap kopen. Voor ons is het altijd mooi om mensen voor het eerst met ons product in aanraking te zien komen. Veel reacties gekregen waar wij alleen maar van kunnen leren. Daarnaast hebben wij ook bestaande klanten ontmoet. Zij delen met ons hun positieve ervaringen over waar zij de sapjes mee mixen en waar het hen tegen helpt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Al met al een geslaagde beurs en tot volgend jaar!

Deel dit artikel

Meer artikelen

wortelsoep gember kurkuma
Recepten

Wortelsoep met gember en kurkuma

De dagen worden korter, het wordt wat kouder en Halloween staat voor de deur. Dat betekent tijd voor een heerlijke wintersoep met gezonde groente en verwarmende kruiden. Dit is een eenvoudig recept voor wortelsoep met gember en kurkuma.

Lees verder »
gemberthee
Recepten

Gemberthee maken

Begin iedere ochtend vól energie of kom even helemaal tot rust na een drukke werkdag. Met ons biologische gembersap maak je zelf snel en eenvoudig gemberthee.

Lees verder »

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen