Gratis verzending bij bestellingen vanaf €65,-

Go Now in februari op Kerstpakkettenbeurs

Go Now op kerstpakkettenbeurs

Het lijkt nog heel ver weg, Kerst 2019, maar Go Now was afgelopen week alweer druk bezig met de feestmaand. Op dinsdag 5 en woensdag 6 februari stond Go Now met een stand op de Expo in Houten. Veel mensen gesproken en nieuwe ideeën opgedaan. Het is mooi om te zien dat uit de honderden standhouders de Go Now producten toch extra opvallen. Vooral de ‘Ready to Drink’ lijn blijkt erg interessant te zijn voor een kerstpakket of relatiegeschenk. Logisch natuurlijk, in de decembermaand zal een gezonde gembersap of kurkumasap niet misstaan. Heb je ons gesproken en heb je nog verder vragen? Mail ons dan op info@go-now.eu. Of bekijk hier de B2B pagina.

 

www.nederlandsekerstpakkettenbeurs.nl

Deel dit artikel

Meer artikelen

wortelsoep gember kurkuma
Recepten

Wortelsoep met gember en kurkuma

De dagen worden korter, het wordt wat kouder en Halloween staat voor de deur. Dat betekent tijd voor een heerlijke wintersoep met gezonde groente en verwarmende kruiden. Dit is een eenvoudig recept voor wortelsoep met gember en kurkuma.

Lees verder »
gemberthee
Recepten

Gemberthee maken

Begin iedere ochtend vól energie of kom even helemaal tot rust na een drukke werkdag. Met ons biologische gembersap maak je zelf snel en eenvoudig gemberthee.

Lees verder »

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen