Gratis verzending bij bestellingen vanaf €65,-

Go Now lanceert gember- en kurkuma sap

Go Now lanceert gember- en kurkuma sap

Nu 10 jaar geleden opende Now Organic haar fabriek in China waar biologische gember wordt gewassen en gedroogd en verpakt voor zeetransport naar Nederland. De gember is afkomstig van velden in de omgeving van Dalian, gelegen circa 1000 km. boven Beijing.

In Nederland ligt deze gember in de schappen van diverse supermarktketens en bij zogenaamde health food stores. Deze zomer heeft Now Organic een lijn van diverse gembersappen gelanceerd onder de naam ‘Go Now’. De verse, biologische gember en kurkuma worden geperst en gebotteld in Nederland.

healthy shots

Het assortiment bestaat uit ‘ready to drink’ shots: gember- of kurkuma sap gecombineerd met mandarijnen sap. Lekkere drankjes die een boost aan je immuunsysteem geven. En ‘ready to mix’ shots: pure gember- of kurkuma sap. Nu hoef je zelf niet meer verse gember en/of kurkuma te raspen, maar kun je de sap eenvoudig mixen met drankjes naar keuze en/of toevoegen aan je dressings, soepen en maaltijden.

De sappenlijn is tot nu toe een groot succes gebleken. Jong en oud kiezen voor deze gezonde en gemakkelijke sappen die perfect passen in de huidige trend van een gezonde en bewuste levensstijl. De sappen zijn online verkrijgbaar.

Standnummer Horecava: 07.657

Deel dit artikel

Meer artikelen

wortelsoep gember kurkuma
Recepten

Wortelsoep met gember en kurkuma

De dagen worden korter, het wordt wat kouder en Halloween staat voor de deur. Dat betekent tijd voor een heerlijke wintersoep met gezonde groente en verwarmende kruiden. Dit is een eenvoudig recept voor wortelsoep met gember en kurkuma.

Lees verder »
gemberthee
Recepten

Gemberthee maken

Begin iedere ochtend vól energie of kom even helemaal tot rust na een drukke werkdag. Met ons biologische gembersap maak je zelf snel en eenvoudig gemberthee.

Lees verder »

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen