Gratis verzending bij bestellingen vanaf €65,-

Bag in Box Gembersap wordt gelanceerd op de Horecava 2020

bag in box gembersap horeca

Introductie

De Horecava was voor Go Now de eerste beurs van het nieuwe jaar. Nadat we vorig jaar ons debuut hadden gemaakt op deze beurs stonden we er dit jaar voor de tweede keer. Dat was niet veel mensen onopgemerkt gebleven, veel bezoekers en andere standhouders herkenden onze sappen en shots! In vier dagen tijd hebben we veel bestaande klanten gesproken en daarnaast ook veel nieuwe contacten opgedaan. Van restaurants tot hotelketens waren veel mensen benieuwd naar onze gembersap en/of kurkumasap! Daarnaast lanceerde we de bag in box gembersap. Deze nieuwe 3 liter verpakking is ideaal voor de horeca.

In gebruik

Geïnteresseerde konden aan onze stand een shot van mandarijnensap met gembersap of kurkumasap nemen. Ook kon je op onze stand een gemberthee maken, bestaande uit een scheutje pure gembersap uit de eerste bag in box gembersap en een beetje heet water. Zo konden horeca ondernemers ervaren hoe eenvoudig het kan zijn om op een makkelijke en efficiëntere manier gemberthee te maken.

De meeste restauranteigenaren zagen de bag in box gembersap als ultieme uitkomst voor hun gemberthee of gembercocktails. Het scheelt een hoop snijden en schillen en is bovendien een stuk sterker omdat het sap zo geconcentreerd is. Daardoor kun je zelf bepalen hoe sterk je de gemberthee maakt! Daarnaast kun je natuurlijk ook nog een schijfje verse gember toevoegen voor de ultieme beleving!

Ook veel hotels zagen de bag in box al bij het buffet staan. Zo kunnen hun gasten ’s ochtends zelf een lekkere gemberthee of gember-sinaasappelsap maken. Door enkel onze gembersap en heet water of jus d’orange!

Contact

Voor meer informatie over de bag in box gembersap kijk even hier, of neem contact op via: info@go-now.eu. Voor meer informatie over de Horecava klik hier.

Update: In verband met de ontwikkelingen omtrent het virus is de bag in box gembersap voorlopig uitgesteld. We verwachten dat we voor het einde van het jaar met de productie kunnen beginnen.

gembersap horeca

Deel dit artikel

Meer artikelen

wortelsoep gember kurkuma
Recepten

Wortelsoep met gember en kurkuma

De dagen worden korter, het wordt wat kouder en Halloween staat voor de deur. Dat betekent tijd voor een heerlijke wintersoep met gezonde groente en verwarmende kruiden. Dit is een eenvoudig recept voor wortelsoep met gember en kurkuma.

Lees verder »
gemberthee
Recepten

Gemberthee maken

Begin iedere ochtend vól energie of kom even helemaal tot rust na een drukke werkdag. Met ons biologische gembersap maak je zelf snel en eenvoudig gemberthee.

Lees verder »

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen