Gratis verzending bij bestellingen vanaf €65,-

Spinnen voor Stichting Living Memories!

banner living memories

Op 23 maart werd de Spinning Marathon in Aalsmeer georganiseerd door Stichting Living Memories en Go Now sponsorde deze actie. Living Memories maakt audio- en videoportretten van kinderen tot 18 jaar die gaan overlijden aan een ziekte. Go Now voorzag elke Spinning deelnemer die dag van een healthy gembershot zodat zij verzekerd waren van het behalen van de eindstreep. Hiermee werd namelijk zoveel mogelijk geld ingezameld voor Stichting Living Memories. Na het wegtrappen van de nodige kilometers werd de inzet beloond met een supergezonde Go Now gember en mandarijnen shot. Hiermee gaven de deelnemers hun immuunsysteem een boost!

“Het kind in leven houden met gesproken woord en op beeld, geeft sturen en houvast. Voor nabestaanden een enorm geschenk.” aldus Leoniek van der Maarel, Psycholoog.

Bekijk hier ons team!

Zie hier de foto’s van deze fantastische middag:

Go Now Spinning

Go Now Gezond

Go Now

Bron: Stichting Living Memories

Deel dit artikel

Meer artikelen

wortelsoep gember kurkuma
Recepten

Wortelsoep met gember en kurkuma

De dagen worden korter, het wordt wat kouder en Halloween staat voor de deur. Dat betekent tijd voor een heerlijke wintersoep met gezonde groente en verwarmende kruiden. Dit is een eenvoudig recept voor wortelsoep met gember en kurkuma.

Lees verder »
gemberthee
Recepten

Gemberthee maken

Begin iedere ochtend vól energie of kom even helemaal tot rust na een drukke werkdag. Met ons biologische gembersap maak je zelf snel en eenvoudig gemberthee.

Lees verder »

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen