Gratis verzending bij bestellingen vanaf €65,-

boost je bedrijf

voor jouw onder­neming

Deze pagina is bedoeld voor bedrijven die geïnteresseerd zijn om onze producten op te nemen in het assortiment.

Onze gember- en kurkumasappen zijn uitermate geschikt voor horecabedrijven, sportscholen, voedingswinkels en bedrijfskantines. De sappen zijn te gebruiken in bijvoorbeeld thee, cocktails en smoothies.

READY TO MIX

Onze “Ready to Mix” lijn is erg geschikt voor de horeca. Onze pure sappen zijn veel eenvoudiger in gebruik. In plaats van het schillen en persen van de verse gember- en kurkuma voeg je nu eenvoudig een scheutje sap toe aan je smoothie, cocktail of thee. Verder is onze pure sap ook goed te gebruiken in combinatie met verschillende maaltijden. Gember- en kurkumasap wordt veel gebruikt in bijvoorbeeld wokmaaltijden, dressings of soepen. Dit geeft een extra dimensie aan het gerecht!

Bedrijfskantines kunnen onze sappen ook opnemen in de catering. Zo kunnen werknemers iedere dag een gember- of kurkumathee drinken of hun water aanlengen met een vleug gember- of kurkumasap.

100% biologisch

geen toegevoegde suikers

100% vegan

geen ­water toegevoegd

100%
biologisch

geen toegevoegde suikers

100%
vegan

geen ­water toegevoegd

READY TO DRINK

Onze “Ready to Drink” lijn past ook goed bij sportscholen, fitnessclubs en hotels. Denk dan aan een gezonde shot voor je gasten voor het sporten of tijdens het ontbijt.

"Verlaag je ziekteverzuim en verhoog je productiviteit!"

Coming soon: 3 Liter Bag in Box

Speciaal voor de horeca introduceert Go Now 3 liter bag in box verpakking. Voor iedere horecagelegenheid die iets met gember doet, zoals gemberthee en gembersapjes, is deze verpakking dé ideale oplossing. Gewoon via het kraantje van de bag in box een beetje gembersap in een glas tappen, heet water erbij en je hebt direct een gemberthee met veel meer smaak dan een normale gemberthee! Of een bodem gembersap in een long drink glas aangevuld met bijvoorbeeld verse jus voor een echt gembersapje. Makkelijk, snel in gebruik en veel goedkoper. In de bag in box blijft de gembersap drie maanden houdbaar doordat er geen lucht bij komt.

Wil je meer weten over dit nieuwe product? Stuur even een mailtje naar: info@go-now.eu

Ontvang onze prijzen & voorwaarden

voorbeelden van zakelijke fans

Tijn Akersloot paviljoen

Tijn Akersloot is een bekend strandpaviljoen in Zandvoort. Vooral zomers is de vraag naar gemberthee erg groot. Onze gembersap is hier de perfecte oplossing voor. Het personeel hoeft de gember niet meer te schillen of persen, maar voegen slechts een scheutje sap toe. Bovendien heeft dit een veel groter effect op de thee dan een paar schijfjes gemberwortel! Je kunt natuurlijk alsnog wat verse gember toevoegen voor het visuele effect. Tevens maakt het gebruik van gembersap de gemberthee goedkoper qua inkoop. Met een fles gembersap van 750 ml. kun je 40 tot 50 gezonde drankjes maken! Tijn Akersloot gebruikt onze sap ook in zijn eigen ‘Orange Boosters’. Dit is een gezonde smoothie met een vleugje gembersap. Er is daarnaast een alcoholische variant, waar de gembersap ook goed bij past!

Tradin Organic

Dit is een bedrijf in biologische producten met een kantoor gevestigd in Amsterdam. Het kantoor bestaat uit zo’n 60 werknemers. Sinds kort staat daar nu onze “Ready to Mix” gembersap in de koeling van de kantine! Werknemers kunnen dagelijks zelf hun gemberthee of gemberwater maken. Tradin heeft onze sappen opgenomen in hun vaste catering. Zo hebben zij een soort van ‘gember-/kurkumasap abonnement’ en sturen wij hen een maandelijkse portie.

Etos Ophelialaan Aalsmeer

Wat begon als een pilot is uitgelopen op een groot succes. Dit filiaal van de Etos heeft een aantal maanden geleden al onze producten geïntroduceerd in hun assortiment. Consumenten begonnen onze sappen te kopen als experiment, maar tegenwoordig komen ze ervoor terug! Deze klanten gebruiken onze sappen in de eigen keuken.

Zwembad de Waterlelie Aalsmeer

Dit zwembad wilde gezondere producten voor in de kantine. Zij kwamen uit bij onze “Ready to Drink” lijn. Veel ouders zitten een uurtje te wachten tot hun kind klaar is met zwemles. Zij drinken dan graag zo’n gezond sapje in plaats van bijvoorbeeld een colaatje. De Waterlelie is erg enthousiast over onze producten omdat dit een goed alternatief is voor veel frisdranken.

meer weten?

Wij merken dat steeds meer horeca- en overige bedrijven geïnteresseerd zijn in onze sappen. Heb je ook interesse en heb je nog vragen? Mail ons op info@go-now.eu of stuur een bericht via het formulier hieronder.  Wij denken mee in hoe je onze sappen kunt implementeren in je eigen assortiment en/of catering. Bovendien hebben wij een aangepaste prijslijst voor business to business.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen