Gratis verzending bij bestellingen vanaf €65,-

Healthy Shots op Healthy Fest!

healthy fest go now

Go Now stond in het weekend van 21 t/m 23 juni op Healthy Fest in Zeewolde! Dit jaarlijkse festival vindt plaats op het Center Parcs de Eemhof. Wij stonden daar met een stand om alle bezoekers te voorzien van onze healthy shots!

Healthy Fest is het meest gezonde en energieke festival weekend van Nederland. Het is de ideale plek om op een leuke en actieve manier met gezondheid bezig te zijn. Naast het proeven van onze gratis healthy shots kon je ook deelnemen aan work-outs, lezingen, workshop, meditatiesessies en nog veel meer!

Kom gerust langs bij onze bar om een praatje te maken en een shotje gember of kurkuma te proeven. Daarnaast hebben wij ook fikse kortingen op alle gembersap en kurkumasap!

Voor het volledige programma en meer informatie: Healthy Fest

Go Now Partner

Deel dit artikel

Meer artikelen

wortelsoep gember kurkuma
Recepten

Wortelsoep met gember en kurkuma

De dagen worden korter, het wordt wat kouder en Halloween staat voor de deur. Dat betekent tijd voor een heerlijke wintersoep met gezonde groente en verwarmende kruiden. Dit is een eenvoudig recept voor wortelsoep met gember en kurkuma.

Lees verder »
gemberthee
Recepten

Gemberthee maken

Begin iedere ochtend vól energie of kom even helemaal tot rust na een drukke werkdag. Met ons biologische gembersap maak je zelf snel en eenvoudig gemberthee.

Lees verder »

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen