Gratis verzending bij bestellingen vanaf €65,-

NOW Organic lanceert verse bio-sappen

Alle Go-Now sappen

NOW Organic lanceert verse bio-sappen

26-09-2018| door Anne Jansen

Tholen – Deze zomer heeft NOW Organic International een nieuw eigen merk geïntroduceerd: GO-NOW. Dit is een nieuwe lijn van biologische sappen. De gember- en kurkumasap zijn 100% pure sappen zonder toevoegingen”, begint Hans Versteegh, één van de eigenaren van NOW Organic International. Deze sappen zijn ‘ready to mix’ en kunnen naar behoefte worden gemengd met bijvoorbeeld water, thee, vruchtensappen en/of smoothies. De andere 2 sappen zijn ‘ready to drink’. We hebben een mix van mandarijnensap met gember en een mix van mandarijnensap met kurkuma. Heerlijke en gezonde sappen die bekend staan om hun pittige smaaksensatie, bloeddrukverlagende, pijnstillende, zuiverende en ontstekingsremmende werking en bovendien kunnen zorgen voor een gezonde spijsvertering.”

NOW Organic teelt en verwerkt biologische gember in China. “We telen en importeren al langer verse gember vanuit China. In Dalian (Noord-China) hebben we onze eigen fabriek waar we de gember wassen, drogen en verpakken voor transport naar Nederland. Rob van Baal is in 2006 begonnen in China met dit bedrijf en is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding aldaar.”

Patricia, Hans, Rob en Fee toosten op de introductie van GO NOW

In Nederland zorgt Hans Versteegh voor de afzet van verse, biologische gember naar diverse groothandels. “De laatste 3 jaar persen we in Nederland ook verse gember voor de industrie. Met het sap maken wij de cirkel nu rond: we telen, we im- en exporteren, we persen en bottelen en hebben nu dan ook ons  eigen merk: GO-NOW. Wij zetten de sappen af via groothandels, zodat het terechtkomt bij horecagelegenheden zoals strandtenten en juice-bars. Ook zijn sportscholen, drogisterijen, gezondheidswinkels en de reguliere retailers erg enthousiast over de lancering van deze nieuwe producten.”

De GO NOW producten op een rij met in het midden de 750ml fles voor de grootverbruikers

Tijdens de Horecava in Rai Amsterdam van 7 t/m 10-1-2019 zal Now Organic aanwezig zijn met een stand waar alle sappen te proberen zijn. Nu zijn alle sappen reeds verkrijgbaar via de webshop www.go-now.eu.

Voor meer informatie:
NOW Organic International
Berkenlaan 22
1431 JE Aalsmeer
0643257062
hans@noworganic.com
www.noworganic.eu

Bron: BioJournaal.nl

Deel dit artikel

Meer artikelen

wortelsoep gember kurkuma
Recepten

Wortelsoep met gember en kurkuma

De dagen worden korter, het wordt wat kouder en Halloween staat voor de deur. Dat betekent tijd voor een heerlijke wintersoep met gezonde groente en verwarmende kruiden. Dit is een eenvoudig recept voor wortelsoep met gember en kurkuma.

Lees verder »
gemberthee
Recepten

Gemberthee maken

Begin iedere ochtend vól energie of kom even helemaal tot rust na een drukke werkdag. Met ons biologische gembersap maak je zelf snel en eenvoudig gemberthee.

Lees verder »

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen