Gratis verzending bij bestellingen vanaf €65,-

Ons debuut op de Nationale Gezondheidsbeurs!

Go Now op Gezondheidsbeurs Utrecht

Van donderdag 7 tot en met zondag 10 februari stond Go Now met een stand op de Nationale GezondheidsBeurs. Dit was de eerste keer voor Go Now op dit jaarlijkse evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. Met ongeveer 46.000 mensen verspreidt over vier dagen was deze beurs een groot succes! Bezoekers konden bij ons op de stand een gratis gembershot of kurkumashot proberen. Daarnaast konden bezoekers direct onze sappen kopen. Hierbij was onze “Beursaanbieding”, het proefpakket bestaande uit alle vier de gember- en kurkumasappen, erg populair. Wij vinden het erg mooi om direct de reactie te zien van mensen die onze sappen voor het eerst proberen. Onze gezonde sappen werden uitstekend ontvangen. Goed om te horen dat het niet alleen wordt gedronken omdat het erg gezond is maar ook omdat mensen het erg lekker vinden! Ben je geïnteresseerd in het bijzondere verhaal achter Go Now? Lees dan hier de “over ons” pagina.

gezondheidsbeurs stand

https://www.denationalegezondheidsbeurs.nl/ 

Deel dit artikel

Meer artikelen

wortelsoep gember kurkuma
Recepten

Wortelsoep met gember en kurkuma

De dagen worden korter, het wordt wat kouder en Halloween staat voor de deur. Dat betekent tijd voor een heerlijke wintersoep met gezonde groente en verwarmende kruiden. Dit is een eenvoudig recept voor wortelsoep met gember en kurkuma.

Lees verder »
gemberthee
Recepten

Gemberthee maken

Begin iedere ochtend vól energie of kom even helemaal tot rust na een drukke werkdag. Met ons biologische gembersap maak je zelf snel en eenvoudig gemberthee.

Lees verder »

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen