Gratis verzending bij bestellingen vanaf €65,-

Heel Holland sapt tijdens Horecava!

horecava beurs

Voor Go Now was het afgelopen week de eerste keer dat zij meedeed aan de Horecava. We kijken terug op een zeer geslaagd evenement. Vele “fijnproevers” kwamen aan de stand voor een gembershot of kurkumashot. De reacties liepen uiteen van “een ware smaakexplosie” tot “pfff, ff wennen! Maar je wordt er wel warm van”.

We spraken veel eigenaren en werknemers van horecagelegenheden, sportscholen en bedrijven actief in de leisure. Veel mensen waren enthousiast en denken direct mee hoe zij onze producten kunnen opnemen in hun assortiment. De pure gembersap is bijvoorbeeld ideaal voor restaurants en cafés, voeg een scheutje toe aan de thee en je hebt een gezonde gemberthee. Zonder dat je zelf de gember hoeft te schillen en persen! De mandarijnen mix is super voor sportscholen. Leden kunnen hun work-out aftrappen met een lekkere gembershot!

Neem een kijkje in de shop!

Horecava 2019 Gembershot

Deel dit artikel

Meer artikelen

wortelsoep gember kurkuma
Recepten

Wortelsoep met gember en kurkuma

De dagen worden korter, het wordt wat kouder en Halloween staat voor de deur. Dat betekent tijd voor een heerlijke wintersoep met gezonde groente en verwarmende kruiden. Dit is een eenvoudig recept voor wortelsoep met gember en kurkuma.

Lees verder »
gemberthee
Recepten

Gemberthee maken

Begin iedere ochtend vól energie of kom even helemaal tot rust na een drukke werkdag. Met ons biologische gembersap maak je zelf snel en eenvoudig gemberthee.

Lees verder »

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen